Συνταγή: Σάντουιτς με φρέσκα μανιτάρια, γραβιέρα και μουστάρδα

Σε περιόδους νηστείας μπορείτε να παραλείψετε τη γραβιέρα και να έχετε ένα νηστίσιμο σάντουιτς. Άλλωστε τα μανιτάρια ταιριάζουν πολύ με τα μυρωδικά και τη μουστάρδα.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
15′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 15′

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με φρέσκα μανιτάρια, γραβιέρα και μουστάρδα, ξεκινάμε ανακατεύοντας τη μουστάρδα με το λάδι, το λεμόνι, το κρεμμυδάκι, τη ρίγανη και αλατοπίπερο.
  2. Με το μισό μείγμα αλείφουμε τη 1 φέτα ψωμί και το υπόλοιπο το ανακατεύουμε με τα μανιτάρια.
  3. Βάζουμε στην αλειμμένη φέτα τα φύλλα του σαλατικού, από πάνω το τυρί, τα μανιτάρια και κλείνουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού.
  4. Φροντίζουμε να ακολουθήσουμε αυτήν τη σειρά, ώστε η υγρασία των μανιταριών να νοτίσει το ψωμί.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy