προετοιμασία
20′ μαγείρεμα
Σύνολο: 20′
Υλικά
Τεμάχια: 1
Διαδικασία
- Για το σάντουιτς με φιστικοβούτυρο, αβοκάντο και αυγό ξεκινάμε και αλείφουμε το ψωμί τζιαπάτα με το φιστικοβούτυρο.
- Κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες, το ραντίζουμε με 1/2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε και το απλώνουμε πάνω στο ψωμί.
- Πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι, βάζουμε από πάνω 1 αυγό μάτι και κλείνουμε το σάντουιτς.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 