Συνταγή: Σαλάτα με πρασινάδες, αντίβ και ρόδι

Μια πολύ ελαφριά σαλάτα με εποχικά υλικά, ιδανική για vegans αλλά και όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Εγκαινιάστηκαν σήμερα σειρά έργων από τον Πρόεδρο
20′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 20′

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Χοντροκόβουμε τα φύλλα των σαλατικών και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα μισά σπόρια του ροδιού και ανακατεύουμε.
  2. Βάζουμε σε ένα βαζάκι το λάδι, το ξίδι, το μέλι και αλατοπίπερο και χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά.
  3. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το λαδόξιδο, ανακατεύουμε και την απλώνουμε σε μια πιατέλα.
  4. Σκορπίζουμε τους υπόλοιπους σπόρους ροδιού και τα κουκουνάρια και σερβίρουμε.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy