20′ προετοιμασία
1: μαγείρεμα
Σύνολο: 1:20′
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για την ρεβυθοσαλάτα με ντομάτες, γαύρο μαρινάτο και ελιές θρούμπες, πρώτα κόβουμε τις ντομάτες σε μέτρια κομμάτια, προσθέτουμε τα ρεβύθια, τον γαύρο, το μισό ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
- Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρίταμο.
- Σκορπάμε από πάνω τις ελιές, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 