προετοιμασία
15′ μαγείρεμα
Σύνολο: 15′
Η αυθεντική συνταγή γίνεται με τα αυγά της ρέγκας και η διαδικασία μοιάζει πολύ με αυτή της ταραμοσαλάτας.
Υλικά
Βάρος: 300 γρ.
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τη ρεγκοσαλάτα ξεκινάμε χτυπώντας στον κάδο του πολυκόφτη το κρεμμύδι μέχρι να πολτοποιηθεί
- Προσθέτουμε τα αυγά ρέγκας και το ξίδι , το χυμό λεμονιού και το ψωμί. Χτυπάμε στον πολυκόφτη μέχρι να πολτοποιηθούν καλά και να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα.
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, σε συνεχή αλλά αργή ροή, χτυπώντας ταυτόχρονα μέχρι να έχουμε μια λεία κρέμα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 