Συνταγή: Πρασινάδες με σταφύλια, φέτα και γλυκόξινη σάλτσα

Μια γευστικότατη και πρωτότυπη σαλάτα με πρασινάδες, ζουμερά σταφύλια, φέτα και κάππαρη. Την περιχύνουμε με ένα μυρωδάτο ντρέσινγκ από μέλι, λεμόνι και μουστάρδα.

15′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 15′

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τις πρασινάδες με σταφύλια, φέτα και σάλτσα με μέλι, λεμόνι και μουστάρδα, πρώτα ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με το κρεμμύδι και το ξύσμα λεμονιού.
  3. Βάζουμε τις πρασινάδες σε μια πιατέλα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς.
  4. Προσθέτουμε την κάππαρη, τα σταφύλια και το μείγμα με τη φέτα.
  5. Περιχύνουμε τις πρασινάδες με σταφύλια, φέτα και κάππαρη με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy