1: προετοιμασία
10′ μαγείρεμα
Σύνολο: 1:10′
Υλικά
Τεμάχια: για 1 πίτσα
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τη πίτσα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι ξεκινάμε, σκορπίζοντας τη μοτσαρέλα και τη γκοργκοντζόλα.
- Απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια τα αχλάδια και ψήνουμε στους 220° C για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσει στην επιφάνεια και να ψηθεί η ζύμη και από κάτω.
- Ξεφουρνίζουμε, πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και σερβίρουμε τη πίτσα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 