Συνταγή: Πίτσα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι

Πίτσα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι; Και όμως! Είναι μια πανεύκολη και πρωτότυπη συνταγή που απογειώνει τη γεύση της ζύμης.

Συνολικά έχουν εντοπιστεί τέσσερα τεμάχια του αγαλματιδίου
1: προετοιμασία
10′ μαγείρεμα
Σύνολο: 1:10′

Υλικά

Τεμάχια: για 1 πίτσα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη πίτσα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι ξεκινάμε, σκορπίζοντας τη μοτσαρέλα και τη γκοργκοντζόλα.
  2. Απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια τα αχλάδια και ψήνουμε στους 220° C για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσει στην επιφάνεια και να ψηθεί η ζύμη και από κάτω.
  3. Ξεφουρνίζουμε, πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και σερβίρουμε τη πίτσα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy