2′ προετοιμασία
15′ μαγείρεμα
Σύνολο: 17′
Υλικά
Τεμάχια: 8
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τις πιπεριές ξιδάτες στο τηγάνι, ξεκινάμε τρυπώντας εδώ κι εκεί όλες τις πιπεριές με ένα πιρούνι.
- Σε ένα ευρύχωρο τηγάνι ζεσταίνουμε 2 εκ. ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μέχρι να ζεσταθεί. Τακτοποιούμε όλες τις πιπεριές στο τηγάνι σε μονή στρώση και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν ωραία από την κάτω πλευρά.
- Τις γυρίζουμε προσεκτικά και συνεχίζουμε το τηγάνισμα μέχρι να ροδίσει και αυτή η πλευρά.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι το ξίδι (προσεκτικά, γιατί αχνίζει έντονα και πιτσιλίζει) και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί η αψάδα του ξιδιού.
- Βγάζουμε τις πιπεριές με τρυπητή κουτάλα και, χωρίς να τις στραγγίξουμε, τις μεταφέρουμε σε πιατέλα. Αλατίζουμε και σερβίρουμε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 