15′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 15′
Υλικά
Μερίδες: 2
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την πικάντικη ινδική σαλάτα, σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε τις ντομάτες και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τη πιπεριά τσίλι, σε λεπτές ροδέλες, το χυμό από το λεμόνι, το κύμινο, το κόλιανδρο ή μαϊντανό, και τα φύλλα δυόσμου.
- Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά να μαριναριστούν.
- Σερβίρουμε την πικάντικη ινδική σαλάτα με ζεστές αραβικές πίτες.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 