20′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 20′
Υλικά
Βάρος: για 1 βάζο 500 ml
Διαδικασία
- Για το πέστο δυόσμου ξεκινάμε και πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα φύλλα δυόσμου, το σκόρδο και το λάδι, μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός.
- Προσθέτουμε τα κουκουνάρια και την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
- Δύο κουταλιές της σούπας φτάνουν για να νοστιμίσουν ένα πιάτο ζυμαρικών.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 