Συνταγή: Πέστο δυόσμου

Παντού μπορεί να δώσει άρωμα και δροσιά. Στα ζυμαρικά, στo ψάρι ή το κρέας, σε ένα σάντουιτς, σε μια σαλάτα...

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
20′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 20′

Υλικά

Βάρος: για 1 βάζο 500 ml

Διαδικασία

  1. Για το πέστο δυόσμου ξεκινάμε και πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα φύλλα δυόσμου, το σκόρδο και το λάδι, μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός.
  2. Προσθέτουμε τα κουκουνάρια και την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
  3. Δύο κουταλιές της σούπας φτάνουν για να νοστιμίσουν ένα πιάτο ζυμαρικών.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy