Συνταγή: Πατάτες γιαχνί σε ομελέτα

Μια πρωτότυπη ιδέα για να συνδυάσουμε πατάτες με αυγά. Δοκιμάστε την και σε λίγα λεπτά θα έχετε ένα νοστιμότατο πιάτο.

Συνολικά έχουν εντοπιστεί τέσσερα τεμάχια του αγαλματιδίου
5′ προετοιμασία
10′ μαγείρεμα
Σύνολο: 15′

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις πατάτες γιαχνί σε ομελέτα, ξεκινάμε χτυπώντας καλά τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τις πατάτες, το γιαούρτι και το τυρί και ανακατεύουμε.
  2. Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά και ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο καλά.
  3. Προσθέτουμε την ομελέτα και όταν αρχίζει να πήζει 2 πόντους από τα τοιχώματα -θα χρειαστούν περίπου 5 λεπτά- τη σκεπάζουμε με ένα μεγάλο καπάκι ή με ένα πιάτο, γυρίζουμε ανάποδα το τηγάνι πάνω στο πιάτο και αδειάζουμε την ομελέτα από την άψητη πλευρά μέσα στο τηγάνι, ώστε να ψηθεί για άλλα 2 λεπτά από την άλλη πλευρά.
  4. Τη συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα ή χόρτα βραστά.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy