15′ προετοιμασία
45′ μαγείρεμα
Σύνολο: 1:
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τις πατάτες γιαχνί με κάππαρη, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε μια κατσαρόλα το μισό λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο, τζίντζερ, τη δάφνη, το μπούκοβο και την κάππαρη για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε να λαδωθούν. Προσθέτουμε την ντομάτα, τον άνηθο, τον δυόσμο, 1 φλιτζάνι νερό και αλατοπίπερο.
- Αφήνουμε να πάρει βράση, μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 30-35 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
- Ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το ξύσμα λεμονιού και σερβίρουμε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 