Συνταγή: Oμελέτα με καβουρμά, η συνταγή-όνειρο από την ταβέρνα του Σκυλοδήμου

Μεζές στα γρήγορα, τον τρως και στα όρθια, στυλώνεσαι, πίνεις κι ένα ποτηράκι, κι έτοιμος ξανά για τον δρόμο.

7′ προετοιμασία
8′ μαγείρεμα
Σύνολο: 15′

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑχ, αυτή η ομελέτα του «Σκυλοδήμου»! Είναι λόγος να κατέβεις στο λιμάνι από την άλλη άκρη της Αθήνας.

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε την ομελέτα με καβουρμά αρχικά προθερμαίνουμε το τηγάνι χωρίς λάδι και, μόλις κάψει, βάζουμε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο.
  2. Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, τα χτυπάμε και προσθέτουμε στα αυγά τον καβουρμά. Αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι.
  3. Μόλις ψηθεί η κάτω πλευρά και η επιφάνεια αρχίζει να σταθεροποιείται, βάζουμε αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  4. Γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά και προσθέτουμε λίγο πιπεράκι ακόμα.
  5. Μόλις είναι έτοιμη η ομελέτα με καβουρμά, τη διπλώνουμε σε τρίγωνο ή σε φωλίτσα και σερβίρουμε.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy