Συνταγή: Ντιπ με πελτέ, αντσούγιες, κάππαρη και μυρωδικά

Απλά υλικά όπως οι αντσούγιες, η κάππαρη και τα μυρωδικά, δίνουν τόνους γεύσης στο ντιπ. Το σερβίρουμε ως ουζομεζέ, μαζί με παξιμάδια της αρεσκείας μας, αραβικές πίτες ή μπαστουνάκια λαχανικών.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
20′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 20′

Υλικά

Βάρος: 250 γρ.

Διαδικασία

  1. Για το ντιπ με πελτέ, αντσούγιες, κάππαρη και μυρωδικά ξεκινάμε και σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα πιρούνι (το αλάτι με μέτρο, γιατί οι αντσούγιες είναι αλμυρές). Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση, με ό,τι χρειάζεται.
  2. Σερβίρουμε σαν μεζέ για ούζο με παξιμάδια της αρεσκείας μας, με κριτσίνια, με τραγανές αραβικές πίτες ή με μπαστουνάκια λαχανικών (κολοκυθάκια, αγγούρια, καρότα, πιπεριές κ.ο.κ.).

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy