20′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 20′
Υλικά
Μερίδες: για 4 ντάκους ή 16 μικρά ντακάκια
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τον ντάκο με τόνο, ντοματίνια και πέστο μαϊντανού με γιαούρτι, ξεκινάμε φτιάχνοντας το πέστο. Πολτοποιούμε στο μούλτι το μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, τη ζάχαρη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μέχρι να προκύψει μια λεία σάλτσα.
- Αλείφουμε 4 ντάκους ή 16 μικρά ντακάκια με το πέστο.
- Γαρνίρουμε με τις ντομάτες, τον τόνο και την κάππαρη.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 