Συνταγή: Μοσχαρίσια μπριζολάκια με βαλσαμικό και ρίγανη

Μπριζολάκια στη θράκα αλλά με ένα ασιατικό twist. Εκτός από το βαλσάμικο και τη ρίγανη η μαρινάδα τους νοστιμίζει με σόγια και σκόρδο.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
10′ προετοιμασία
10′ μαγείρεμα
Σύνολο: 20′

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα μοσχαρίσια μπριζολάκια με βαλσαμικό και ρίγανη, ανακατεύουμε ένα μπολ το κρεμμύδι, τη σόγια, το βαλσάμικο και το ελαιόλαδο. Κρατάμε τη μισή ποσότητα σε ένα βαζάκι και στην υπόλοιπη μαρινάδα ανακατεύουμε το κρέας μαζί με το σκόρδο. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη για 1 ώρα.
  2. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα, το σκουπίζουμε ελαφρά και το ψήνουμε σε δυνατή θράκα, σε καλά λαδωμένη σχάρα, για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά (και το πολύ 5 λεπτά αν θέλουμε το κρέας καλοψημένο).
  3. Βάζουμε τα μπριζολάκια σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα που είχαμε κρατήσει.
  4. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και τη ρίγανη και σερβίρουμε.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy