30′ προετοιμασία
1:20′ μαγείρεμα
Σύνολο: 1:50′
Υλικά
Μερίδες: 4-5
Για τη σάλτσα
Διαδικασία
- Για το μοσχάρι φρικασέ δεμένο με αβοκαντολέμονο ξεκινάμε και σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 3-4 λεπτά, να ροδίσει.
- Ρίχνουμε το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια και αλατοπίπερο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
- Προσθέτουμε νερό να καλύψει τα υλικά κατά 1 εκ., αφήνουμε να πάρουν βράση και μετριάζουμε τη φωτιά.
- Μαγειρεύουμε για 40 λεπτά.
- Ρίχνουμε τα μαρούλια, τον μάραθο και αλατοπίπερο.
- Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
- Ρίχνουμε 1 κουτάλα από το ζουμί στον πολυκόφτη, προσθέτουμε το αβοκάντο, τον δυόσμο, το τζίντζερ, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί λεία σάλτσα.
- Περιχύνουμε το φαγητό, ανακατεύουμε και αποσύρουμε.
- Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το φιστίκι και σερβίρουμε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 