Συνταγή: Μοσχαράκι με μπίρα και λιαστές ντομάτες

Απολαυστική και εύκολη συνταγή, στην οποία το μόνο που θα μας απασχολήσει είναι με τι θα τη συνοδεύσουμε. Εμείς προτείνουμε έναν βουτυράτο πουρέ, ένα αφράτο ρύζι ή τις πάντα δημοφιλείς τηγανητές πατάτες.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
10′ προετοιμασία
1: μαγείρεμα
Σύνολο: 1:10′

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μοσχαράκι με μπίρα και λιαστές ντομάτες, αρχικά αλευρώνουμε και αλατοπιπερώνουμε καλά το μοσχάρι.
  2. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το μοσχάρι μαζί με τον κόλιανδρο και το κύμινο για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά.
  3. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις λιαστές ντομάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  4. Περιχύνουμε με την μπίρα, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  5. Σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για 50-55 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει καλά το μοσχάρι και να δέσει η σάλτσα.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy