20′ προετοιμασία
1:45′ μαγείρεμα
Σύνολο: 2:5′
Υλικά
Μερίδες: 4-6
Διαδικασία
- Για το μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες ξεκινάμε και σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 4-6 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε νερό τόσο που να σκεπάζει τα υλικά, τη ρίγανη, το θυμάρι και το μπαχάρι και αλατοπιπερώνουμε.
- Μετριάζουμε τη φωτιά, μισοκλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.
- Ρίχνουμε τις πατάτες και μαγειρεύουμε για άλλα 45 λεπτά, ώσπου να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
- Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμα, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 