Συνταγή: Μεζές με αυγοτάραχο και βερίκοκα

Ένας πρωτότυπος μεζές με πολύ ιδιαίτερη γεύση που μπορείτε εύκολα να φτιάξετε στο σπίτι αρκεί να έχετε βερίκοκα, αυγοτάραχο και ούζο.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
15′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 15′

Υλικά

Τεμάχια: 40

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το μεζέ με αυγοτάραχο και βερίκοκα, ξεκινάμε βάζοντας σε ένα μπολ το ούζο και σε ένα άλλο ανακατεύουμε τη μαντζουράνα με το βασιλικό.
  2. Βυθίζουμε κάθε κομμάτι βερίκοκου για 5 δευτερόλεπτα στο ούζο και το κόβουμε στη μέση κατά μήκος. (Δηλαδή, από κάθε μισό βερίκοκο θα έχουμε 2 φέτες.)
  3. Απλώνουμε κάθε φέτα βερίκοκου σε μια πιατέλα, από πάνω βάζουμε μία φέτα αυγοτάραχο και λίγα από τα μυρωδικά.
  4. Καλύπτουμε με άλλη μία φέτα βερίκοκο, σχηματίζοντας ένα ιδιότυπο σάντουιτς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy