20′ προετοιμασία
20′ μαγείρεμα
Σύνολο: 40′
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το υπόλοιπο ψητό κρέας φτιάχνουμε πλούσια σάλτσα για φαρφάλες ξεκινάμε Καθαρίζουμε με βρεγμένο πανάκι τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Βράζουμετιςφαρφάλεςσεαλατισμένονερό,υπολογίζοντας4λεπτάλιγότερο από το χρόνο που προτείνεται στις οδηγίες του πακέτου.
- Τις σουρώνουμε, φροντίζοντας να κρατήσουμε τη μισή ποσότητα από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν, και τις αφήνουμε στην άκρη.
- Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και, μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 5λεπτά.
- Προσθέτουμετοκρέας,τοδεντρολίβανο (ή τη ρίγανη) και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε έπειτα τα ζυμαρικά με 2 φλιτζάνια από το νερό που κρατήσαμε.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τα ζυμαρικά να βράσουν, ανακατεύοντας κάθε τόσο και προσθέτοντας επιπλέον νερό αν χρειάζεται, μέχρι να γίνουν και να απορροφήσουν μέρος των υγρών χωρίς να στεγνώσουν εντελώς.
- Πασπαλίζουμε με το τυρί, ελέγχουμε το αλάτι και σερβίρουμε αμέσως.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 