Συνταγή: Μαρουλοσαλάτα με αγκινάρες και αυγά

Μια νόστιμη σαλάτα εποχής με υλικά της άνοιξης, που στολίζει το λαμπριάτικο τραπέζι και ταιριάζει πολύ με το αρνί.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
30′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 30′

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μαρουλοσαλάτα με αγκινάρες και αυγά, ξεκινάμε ανακατεύοντας τις πρασινάδες με τα μυρωδικά, ρίχνουμε το λάδι, το ξίδι, το αλάτι και ανακατεύουμε.
  2. Στολίζουμε με τα αυγά, τα ραπανάκια και τις ελιές.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy