Συνταγή: Μαντηλάκια με μερέντα και μπανάνα βήμα-βήμα

Ένα πανεύκολο σφολιατογλυκάκι με μόλις τρία υλικά, αφράτη ζύμη, σοκολάτα και μπανάνα.

10′ προετοιμασία
15′ μαγείρεμα
Σύνολο: 25′

(Δείτε τη δοσολογία των υλικών της συνταγής και την εκτέλεση συνοπτικά προς το τέλος του άρθρου) 

Υλικά

Κομμάτια: 15

Διαδικασία

  1. Για τα μαντηλάκια με μερέντα και μπανάνα βήμα-βήμα ξεκινάμε και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
  2. Κόβουμε με ένα μαχαίρι τη σφολιάτα σε 15 τετράγωνα.
  3. Βάζουμε στο κέντρο κάθε τετραγώνου λίγη μερέντα.
  4. Κόβουμε την μπανάνα σε 15 ροδέλες και ακουμπαμε από μία πάνω στη μερέντα.
  5. Ενώνουμε τις άκρες κάθε τετραγώνου πάνω από την πραλίνα και την μπανάνα και τις ενώνουμε να κλείσουν.
  6. Βάζουμε τα μαντηλάκια στη λαμαρίνα του φούρνου, που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα, και ψήνουμε για 13 – 15 λεπτά.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy