10′ προετοιμασία
15′ μαγείρεμα
Σύνολο: 25′
(Δείτε τη δοσολογία των υλικών της συνταγής και την εκτέλεση συνοπτικά προς το τέλος του άρθρου)
Υλικά
Κομμάτια: 15
Διαδικασία
- Για τα μαντηλάκια με μερέντα και μπανάνα βήμα-βήμα ξεκινάμε και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
- Κόβουμε με ένα μαχαίρι τη σφολιάτα σε 15 τετράγωνα.
- Βάζουμε στο κέντρο κάθε τετραγώνου λίγη μερέντα.
- Κόβουμε την μπανάνα σε 15 ροδέλες και ακουμπαμε από μία πάνω στη μερέντα.
- Ενώνουμε τις άκρες κάθε τετραγώνου πάνω από την πραλίνα και την μπανάνα και τις ενώνουμε να κλείσουν.
- Βάζουμε τα μαντηλάκια στη λαμαρίνα του φούρνου, που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα, και ψήνουμε για 13 – 15 λεπτά.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 