Συνταγή: Μάφιν με μπανάνα και ινδοκάρυδο

Ο συνδυασμός της μπανάνας και του ινδοκάρυδου είναι απλά μαγικός και αποδεικνύεται σε αυτά τα υπέροχα μάφιν με μπανάνα και ινδοκάρυδο.

10′ προετοιμασία
25′ μαγείρεμα
Σύνολο: 35′

 

Υλικά

Μερίδες: 12

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα μάφιν με μπανάνα και ινδοκάρυδο, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180° C.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτουμε ένα-ένα τα υπόλοιπα υλικά και, μόλις αναμειχθούν καλά, σταματάμε το μίξερ. Προσθέτουμε τα φρούτα του δάσους και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
  3. Μοιράζουμε το μείγμα σε 12 θήκες για μάφιν και ψήνουμε για 20 – 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν στην επιφάνεια. Αφήνουμε τα μάφιν να κρυώσουν.
  4. Τα αποθηκεύουμε σε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς ή σε σακούλα τροφίμων. Διατηρούνται φρέσκα για 2 ημέρες.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy