10′ προετοιμασία
30′ μαγείρεμα
Σύνολο: 40′
Υλικά
Τεμάχια: 10
Γέμιση
Επικάλυψη
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε αλμυρές κρέπες με κοτόπουλο και σπανάκι, ξεκινάμε σοτάρωντας σε μια φαρδιά κατσαρόλα στο ελαιόλαδο το κοτόπουλο, σε δυνατή φωτιά, για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέτουμε το σπανάκι με τα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 6-8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη φέτα, τον άνηθο, το μοσχοκάρυδο, και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Βάζουμε κατά μήκος σε κάθε κρέπα 1 κουτ. σούπας από τη γέμιση, τις τυλίγουμε σε ρολά και τις τοποθετούμε δίπλα δίπλα σε ένα μικρό τετράγωνο ταψί.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τα αυγά, περιχύνουμε τις κρέπες και τις ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 