Συνταγή: Κουνέλι με φασολάκια

Μια πλούσια, μαμαδίστικη συνταγή με φρέσκα φασολάκια και κρέας από κουνέλι.

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο κλάδος αστυνομικού Σώματος, ΙΣΟΤΗΤΑ αναφορικά με την προώθηση στην Ολομέλεια της Βουλής της μισθολογικής αναβάθμιση των κλιμάκων στα Σώματα Ασφαλείας
20′ προετοιμασία
50′ μαγείρεμα
Σύνολο: 1:10′

Υλικά

Μερίδες: 4-5

Διαδικασία

  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κουνέλι στο λάδι σε μέτρια φωτιά, για περίπου 15 λεπτά, από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και, μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μέχρι να γυαλίσει.
  3. Προσθέτουμε τον πελτέ, τις ντομάτες και 700 ml ζεστό νερό. Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
  4. Τότε ρίχνουμε τα φασολάκια, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με το καπάκι και βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy