20′ προετοιμασία
1: μαγείρεμα
Σύνολο: 1:20′
Υλικά
Μερίδες: 6
Διαδικασία
- Για το κοτόπουλο με φασολάκια, σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το τζίντζερ, τις πατάτες, το καρότο και την πιπεριά για 3-4 λεπτά, να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Προσθέτουμε την ντομάτα, τη μουστάρδα, τα φασολάκια, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.
- Σβήνουμε με το λευκό κρασί και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Ρίχνουμε νερό τόσο που να σκεπάζει τα υλικά και βράζουμε για 30 λεπτά, να μισομαλακώσουν τα υλικά.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 20 λεπτά, μέχρι να γίνει.
- Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με φασολάκια με δυόσμο και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 