προετοιμασία
40′ μαγείρεμα
Σύνολο: 40′
Υλικά
Μερίδες: 8-10
Διαδικασία
- Στον κάδο του μίξερ με το φτερό, χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ανθότυρο μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
- Αμέσως μετά προσθέτουμε σιγά σιγά τα αυγά χτυπημένα.
- Συνεχίζοντας το ανακάτεμα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, κατεβάζοντας ανά διαστήματα το μείγμα από τα τοιχώματα του κάδου με μια μαρίζ.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε κλασική φόρμα κέικ με τρύπα, την οποία πριν έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στη μεσαία σχάρα, στους 170 στον αέρα, για 40 λεπτά περίπου.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 