15′ προετοιμασία
30′ μαγείρεμα
Σύνολο: 45′
Υλικά
Μερίδες: 6
Προαιρετικά
Διαδικασία
- Βάζουμε τα τριμμένα μπισκότα σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε καλά.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στη λειτουργία του αέρα. Λαδώνουμε ένα τετράγωνο ταψάκι με μήκος πλευράς 15 εκ.
- Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψάκι, ισιώνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε για 30 λεπτά.
- Ξεφουρνίζουμε, αφήνουμε το κέικ να κρυώσει τελείως, για 1-2 ώρες, και το ξεφορμάρουμε.
- Το σερβίρουμε ως έχει ή με φυτική σαντιγί και γαρνίρουμε με μπισκότα Oreo. Μπορούμε επίσης να το αλείψουμε με πραλίνα φουντουκιού, αν δεν νηστεύουμε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 