Συνταγή: Κεφτέδες πολύ ιδιαίτεροι, χωρίς δυόσμο

Το μείγμα των κιμάδων και η ξερή ρίγανη, που την τρίβουμε καλά με τα χέρια την ώρα που τη ρίχνουμε στα υλικά για να βγάλει το άρωμα της, είναι τα μόνα μυστικά γι’ αυτούς τους απίθανα αφράτους και νόστιμους κεφτέδες.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
20′ προετοιμασία
8′ μαγείρεμα
Σύνολο: 28′

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα κεφτέδες πολύ ιδιαίτεροι, χωρίς δυόσμο σε μεγάλο μπολ ζυμώνουμε καλά όλα μαζί τα υλικά για 5-6 λεπτά, μέχρι να γίνουν μια εντελώς ομοιογενής μάζα.
  2. Πλάθουμε μεγαλούτσικους κεφτέδες, βάρους 40 γρ. τον καθένα.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε 2 εκ. από τον πάτο ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  4. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε δόσεις, για 7-8 λεπτά κάθε δόση, γυρίζοντάς τους μερικές φορές, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα και να ψηθούν καλά στο κέντρο τους.
  5. Τους στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy