15′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 15′
Το Σοκολατένια φυτική κρέμα σαντιγί είναι ένα μοναδικό προϊόν. Δεν υπάρχει παρόμοιο στην κατηγορία του, συνδυάζοντας κορυφαία ποιότητα με έτοιμο σοκολατένιο αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται προσθήκη κακάου για να αποκτήσει σοκολατένια γεύση. Αποτελεί την πιο εύκολη και γρήγορη λύση για σοκολατένιο επιδόρπιο στο λεπτό. Κρεμώδες, βελούδινο αφράτο με πλούσια σοκολατένια γεύση που λιώνει στο στόμα!
Υλικά
Μερίδες: 2-3
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σοκολατένιο παγωτό μηχανής αρχικά ρίχνουμε σε ένα μπολ το Morfat Choco και χτυπάμε για 5 λεπτά αφού το έχουμε βάλει πρώτα για 30 λεπτά με 1 ώρα στο ψυγείο.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για ακόμη 2 λεπτά.
- Βάζουμε το μείγμα σε παγοθήκες ομοιόμορφα έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 10 ώρες.
- Βγάζουμε προσεκτικά με την βοήθεια ενός πιρουνιού το παγωμένο μείγμα από τις παγοθήκες και το ρίχνουμε σε έναν πολυκόφτη.
- Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει λείο και αφράτο το παγωτό.
- Βάζουμε το μείγμα σε ένα κορνέ με μεγάλη μύτη και το σερβίρουμε σε χωνάκι παγωτό ή σε κυπελάκι.
- Φτιάχνουμε όση ποσότητα θέλουμε ατομικά ή κλασικά βάζουμε το σοκολατένιο μείγμα σε ένα πλαστικό τάπερ με καπάκι.
Μυστικά
Δείτε περισσότερες Συνταγές ! Βρείτε το σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 