20′ προετοιμασία
30′ μαγείρεμα
Σύνολο: 50′
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε γλώσσα με φρέσκα κρεμμυδάκια στη λαδόκολλα, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Στη συνέχεια, στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας τα φιλέτα της γλώσσας και τα αλατοπιπερώνουμε καλά.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με λίγο αλάτι σε μέτρια φωτιά, για 8-10 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, ώστε να μαραθούν.
- Προσθέτουμε το κρασί, δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτουμε την πάπρικα, τη μουστάρδα και το ξίδι, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Κόβουμε 4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα.
- Μοιράζουμε το μείγμα του τηγανιού στις λαδόκολλες και από πάνω βάζουμε από 1 φιλέτο γλώσσας.
- Κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακετάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί με 1 φλιτζ. τσαγιού νερό.
- Ψήνουμε για περίπου 10-15 λεπτά.
- Ξεφουρνίζουμε.
- Ανοίγουμε προσεκτικά, για να μην καούμε, τις λαδόκολλες και σερβίρουμε τα φιλέτα γλώσσας με μια ζεστή πατατοσαλάτα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 