Συνταγή: Γκουακαμόλε, μεξικάνικο ντιπ με αβοκάντο

Με αβοκάντο, μπόλικο λάιμ και λίγη καυτερή πιπεριά φτιάχνουμε γουακαμόλε, το πεντανόστιμο μεξικάνικο ντιπ που λατρεύει όλος ο πλανήτης.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
8′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 8′

Υλικά

Μερίδες: 3-4 (ως ορεκτικό)

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε γουακαμόλε, κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα και τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Τη λιώνουμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το μοσχολέμονο και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Επειδή και ο κόλιανδρος και το μοσχολέμονο έχουν έντονη γεύση, καθορίζουμε τις ποσότητες ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy