10′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 10′
Υλικά
Μερίδες: 8
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το γιαουρτογλυκό με βύσσινο, σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε με σύρμα.
- Σε ένα μικρότερο μπολ ρίχνουμε το νερό και τη ζελατίνη σε σκόνη και ανακατεύουμε με κουτάλι.
- Ρίχνουμε το νερό με τη ζελατίνη στο μπολ με το γιαούρτι και ανακατεύουμε με ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Αδειάζουμε το μείγμα μέσα σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ, στην οποία έχουμε απλώσει από πριν διάφανη μεμβράνη, και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε το γιαουρτογλυκό με γλυκό του κουταλιού βύσσινο.
Μυστικά
Αντί για γλυκό κουταλιού βύσσινο, μπορούμε να σερβίρουμε με όποια μαρμελάδα ή γλυκό κουταλιού θέλουμε ή με φρέσκα φρούτα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 