15′ προετοιμασία
15′ μαγείρεμα
Σύνολο: 30′
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε γλώσσες σαγανάκι αρχικά στεγνώνουμε τα φιλέτα της γλώσσας πολύ καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Στη συνέχεια, κόβουμε κάθε φιλέτο στη μέση κατά μήκος.
- Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ την ψίχα του ψωμιού, το μισό ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, την κάππαρη, το αλάτι και το πιπέρι.
- Απλώνουμε στην επιφάνεια κάθε τεμαχίου γλώσσας μια μικρή ποσότητα από αυτό το μείγμα και τυλίγουμε σε ρολό.
- Περνάμε κάθε ρολό στα μισά καλαμάκια για σουβλάκια. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα τεμάχια γλώσσας.
- Βάζουμε τα σουβλάκια γλώσσας σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι.
- Προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το μείγμα κρασιού και μουστάρδας.
- Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
- Σερβίρουμε τις γεμιστές γλώσσες σαγανάκι ζεστές και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 