20′ προετοιμασία
30′ μαγείρεμα
Σύνολο: 50′
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το FISH FROM GREECE ζει και αναπτύσσεται μέσα στην κρυστάλλινη ελληνική θάλασσα και είναι ψάρι υψηλής ποιότητας, με χαρακτηριστική υπέροχη υφή και γευστικότατη σάρκα, πλούσιας διατροφικής αξίας.
Υλικά
Μερίδες: 4
Για την σος ταρτάρ
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε fish and chips με , αρχικά βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το κορνφλάουρ, την πάπρικα και την baking powder και ανακατεύουμε.
- Σιγά – σιγά ρίχνουμε την μπίρα μέχρι να γίνει χυλός.
- Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια .
- Στη συνέχεια, τα πασπαλίζουμε με αλεύρι και τα βουτάμε στον χυλό.
- Τηγανίζουμε τα φιλέτα ένα – ένα για 3 – 4 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
- Τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε το τηγάνισμα μέχρι να ροδίσουν.
- Τα ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας μέχρι να τηγανίσουμε τα υπόλοιπα.
- Ανακατεύουμε τα υλικά για την σος ταρτάρ.
- Σερβίρουμε το με την σος ταρτάρ και τηγανητές πατάτες.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 