20′ προετοιμασία
1: μαγείρεμα
Σύνολο: 1:20′
Υλικά
Μερίδες: για 20 μεζεδάκια
Για τη σαλάτα
Για το ντρέσιγνκ
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε φασόλια πιάζ με καπνιστό χέλι, ξεκινάμε με το ντρεσινγκ.
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε καλά με πιρούνι όλα τα υλικά.
Σαλάτα
- Στραγγίζουμε και ξεπλένουμε τα φασόλια. Τα βράζουμε σε μπόλικο νερό για 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν καλά, αλλά να μη διαλύονται. Αλατίζουμε λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
- Τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε με το αγγούρι, την πιπεριά, την ντομάτα, τον μαϊντανό, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και αλατοπίπερο.
- Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε. Σκορπίζουμε από πάνω το χέλι και σερβίρουμε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 