10′ προετοιμασία
50′ μαγείρεμα
Σύνολο: 1:
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για τα φασόλια χάντρες, σε βαθιά κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαραθούν.
- Προσθέτουμε τις χάντρες, κατευθείαν από την κατάψυξη, και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά.
- Σβήνουμε με ζεστό νερό που να καλύψει τα υλικά κατά 2-3 εκ. και προσθέτουμε τον μαϊντανό, τον πελτέ και τις ντομάτες.
- Αφήνουμε να πάρουν μία βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν καλά οι χάντρες.
- Στο σερβίρισμα περιχύνουμε τα φασόλια χάντρες με ωμό ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 