30′ προετοιμασία
50′ μαγείρεμα
Σύνολο: 1:20′
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα ασολάκια με σουπιές από την Κάρπαθο, βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και, όταν γίνει διάφανο, ρίχνουμε με τη σειρά τις σουπιές, τα σκόρδα, το μελάνι (σχίζοντας με μυτερό μαχαίρι τους σάκους), την ντομάτα, λίγο αλάτι και μπόλικο πιπέρι.
- Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα φασολάκια και τον μαϊντανό μαζί με λίγο βραστό νερό, μόλις να τα σκεπάζει.
- Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει, μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.
- Τότε δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι, προσθέτουμε τον δυόσμο και το αποσύρουμε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 