Συνταγή: Chutney ροδάκινο

Chutney ροδάκινο, η γνωστή πηχτή σαν μαρμελάδα σάλτσα που θα προσθέσει φανταστική γεύση όπου και αν επιλέξετε να την βάλετε.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
20′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 20′

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για το chutney ροδάκινο, κόβουμε τα φρούτα σε όσο πιο μικρά κομματάκια μπορούμε.
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε έτσι να μείνουν 24 ώρες εκτός ψυγείου και να μαριναριστούν.
  3. Κάθε τόσο τα ανακατεύουμε.
  4. Μετά τα αδειάζουμε σε γυάλινο βάζο με καπάκι που κλείνει καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ημέρες να ωριμάσει.
  5. Έπειτα είναι έτοιμο προς χρήση.
  6. Το chutney ροδάκινο κρατάει περίπου 15 ημέρες.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy