20′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 20′
Υλικά
Διαδικασία
- Για το chutney ροδάκινο, κόβουμε τα φρούτα σε όσο πιο μικρά κομματάκια μπορούμε.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε έτσι να μείνουν 24 ώρες εκτός ψυγείου και να μαριναριστούν.
- Κάθε τόσο τα ανακατεύουμε.
- Μετά τα αδειάζουμε σε γυάλινο βάζο με καπάκι που κλείνει καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ημέρες να ωριμάσει.
- Έπειτα είναι έτοιμο προς χρήση.
- Το chutney ροδάκινο κρατάει περίπου 15 ημέρες.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 