Συνταγή: Χρωματιστές πατάτες με θυμάρι

Βρίσκουμε πολύχρωμες πατάτες στην αγορά, τις πασπαλίζουμε με θυμάρι, τις ψήνουμε στον φούρνο και έχουμε ένα τέλειο συνοδευτικό για τις συνταγές των γιορτών.

10′ προετοιμασία
35′ μαγείρεμα
Σύνολο: 45′

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις χρωματιστές πατάτες, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180° C.
  2. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες.
  3. Τις απλώνουμε σε ρηχό ταψί, σε μία στρώση, τις αλατοπιπερώνουμε, σκορπίζουμε τις σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες, και πασπαλίζουμε με το θυμάρι.
  4. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για περίπου 35 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδοκοκκινίσουν.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy