Συνταγή: Χοιρινό στιφάδο, γρήγορο

Μια συνταγή εξπρές για χοιρινό στιφάδο, τρυφερό και ζουμερό.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
10′ προετοιμασία
35′ μαγείρεμα
Σύνολο: 45′

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το γρήγορο χοιρινό στιφάδο σε ένα τηγάνι βάζουμε τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας για 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
  2. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τα 80 ml ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 1 λεπτό.
  3. Προσθέτουμε το κρέας, το κρασί, τον πελτέ και 300 ml νερό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy