10′ προετοιμασία
35′ μαγείρεμα
Σύνολο: 45′
Υλικά
Μερίδες: 4-6
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το γρήγορο χοιρινό στιφάδο σε ένα τηγάνι βάζουμε τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας για 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τα 80 ml ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε το κρέας, το κρασί, τον πελτέ και 300 ml νερό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 