Συνταγή: Χάντρες με αμάραθα

Ένα μελωμένο λαδερό με χάντρες και πατάτες. Τη διαφορά κάνει η γενναία ποσότητα μάραθου που δίνει επιπλέον φρεσκάδα και νοστιμιά στο πιάτο.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
10′ προετοιμασία
30′ μαγείρεμα
Σύνολο: 40′

 

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις χάντρες με αμάραθα, ξεκινάμε βάζοντας όλα τα υλικά, εκτός από τις πατάτες, στην κατσαρόλα και τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τις πατάτες και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά με ξεσκέπαστη κατσαρόλα, κι αν δούμε ότι χρειάζεται, συμπληρώνουμε λίγο νερό.
  3. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy