Συνταγή: Μπρουσκέτες με μαραθοσαλάτα και αυγά ψαριών

Φίνος μεζές αυτές οι τραγανές μπρουσκέτες με μαραθοσαλάτα και αυγά ψαριών, ιδανικός για την παρέα αλλά και τον πιο επίσημο μπουφέ.

Πώς τον ξεγέλασαν και τσέπωσαν πέραν των €67,000
20′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 20′

Υλικά

Τεμάχια: 15

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τις μπρουσκέτες με μαραθοσαλάτα και αυγά ψαριών, ψήνουμε στην τοστιέρα ή στο γκριλ τις φέτες ψωμιού μέχρι να γίνουν τραγανές.
  2. Χτυπάμε στο μπλέντερ το μάραθο με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και τα κρεμμυδάκια μέχρι να πολτοποιηθούν, για περίπου 2 – 3 λεπτά, μέχρι να αποκτήσει υφή σαν ελαφρύ πέστο.
  3. Αλείφουμε στα ζεστά ψωμάκια τη μαραθοσαλάτα και βάζουμε από 1/2 κουτ. γλυκού χαβιάρι ή μπρικ από πάνω.
  4. Αν θέλουμε, στολίζουμε κάθε μπρουσκέτα με μία φέτα λεμόνι.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy