προετοιμασία
10′ μαγείρεμα
Σύνολο: 10′
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί, ροζ πιπέρι και αυγά μάτια, ξεκινάμε προθερμαίνοντας το γκριλ του φούρνου.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
- Τηγανίζουμε τα αυγά, σκεπασμένα, για 2 λεπτά ή μέχρι να γίνουν όπως μας αρέσουν.
- Κόβουμε το ψωμί και από πάνω μοιράζουμε το κατσικίσιο τυρί της αρεσκείας μας σε ροδέλες.
- Πασπαλίζουμε με ροζ πιπέρι και ψήνουμε στο γκριλ για 2 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί.
- Βγάζουμε τις μπρουσκέτες από το φούρνο και με μια σπάτουλα βάζουμε σε καθεμιά ένα αυγό.
- Πασπαλίζουμε με αλάτι και ξερό ή φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 