Συνταγή: Μπριός με σπανάκι, μυρωδικά και φέτα

Μπριός με σπανάκι, μυρωδικά και φέτα ή αλλιώς, σπανακόπιτα σε σάντουιτς! Και μάλιστα με ελάχιστα λιπαρά και σε λίγα μόλις λεπτά.

Έξι περιστατικά ενδημικού τύφου κατέγραψε η Κύπρος το τελευταίο εξάμηνο
20′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 20′

Υλικά

Μερίδες: για 4 μπριός

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα μπριός με σπανάκι, μυρωδικά και φέτα, σοτάρουμε σε λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά τα κρεμμύδια για 1 λεπτό, ρίχνουμε το σπανάκι και τον μάραθο ή τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαραθούν τα υλικά και να σωθούν τα υγρά.
  2. Ανοίγουμε τα μπριός στη μέση, μοιράζουμε το μείγμα και προσθέτουμε τη φέτα.
  3. Κλείνουμε τα μπριός και τα τυλίγουμε για να τα μεταφέρουμε.
  4. Τα μπριός καταναλώνονται ευχάριστα σε θερμοκρασία δωματίου αλλά και κρύα.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy