15′ προετοιμασία
15′ μαγείρεμα
Σύνολο: 30′
Υλικά
Μερίδες: 6
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το μπουγιουρντί, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος βάζουμε τη φέτα, από πάνω την ντομάτα, την πιπεριά και το μπούκοβο.
- Καλύπτουμε με το κασέρι και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
- Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 