Συνταγή: Μπάρες crunch με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο

Με λιωμένη σοκολάτα, φυστικοβούτυρο και δημητριακά ρυζιού φτιάχνουμε στα γρήγορα τραγανές μπάρες crunch.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
10′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 10′

Υλικά

Κομμάτια: 10

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις μπάρες crunch με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο ξεκινάμε και λιώνουμε την κουβερτούρα με το φιστικοβούτυρο και το αλάτι σε μπεν μαρί.
  2. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα και αποσύρουμε.
  3. Αδειάζουμε τα δημητριακά ρυζιού σε ένα μπολ και από πάνω ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
  4. Βουτυρώνουμε ελαφρώς μια μακρόστενη φόρμα του κέικ και στρώνουμε στο εσωτερικό της μια λαδόκολλα.
  5. Αδειάζουμε το μείγμα μέσα στη φόρμα και το πιέζουμε προς τα κάτω, να απλώσει ομοιόμορφα.
  6. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα, μέχρι να σταθεροποιηθεί.
  7. Ξεφορμάρουμε το μείγμα τραβώντας τις άκρες της λαδόκολλας. Με ένα μαχαίρι κόβουμε σε μακρόστενες μπάρες με πλάτος περίπου 2,5 εκ.
  8. Οι μπάρες crunch διατηρούνται στο ψυγείο για αρκετές μέρες.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy