5′ προετοιμασία
4′ μαγείρεμα
Σύνολο: 9′
Υλικά
Μερίδες: 4-5
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τα αυγά σκραμπλ με τσένταρ και καπνιστό ζαμπόν σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με το σύρμα τα αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε το τυρί και το ζαμπόν.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά.
- Ρίχνουμε το μείγμα αυγών και ανακατεύουμε αργά, αλλά συνεχώς, με σπάτουλα μέχρι να αρχίσουν τα αυγά να στερεοποιούνται, αλλά να μη στεγνώσουν.
- Αποσύρουμε όσο τα αυγά είναι ακόμη ζουμερά, προσθέτουμε το σχοινόπρασο και αλατοπίπερο και σερβίρουμε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 