10′ προετοιμασία
8′ μαγείρεμα
Σύνολο: 18′
Υλικά
Μερίδες: 4-5
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τα αυγά σκραμπλ με ντοματίνια και πιπεριές σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά με το γάλα.
- Προσθέτουμε τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά.
- Ρίχνουμε τη ρίγανη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά.
- Ψήνουμε για 1 λεπτό χωρίς να ανακατέψουμε.
- Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε αργά, αλλά συνεχώς, μέχρι τα αυγά να αρχίσουν να στερεοποιούνται, αλλά να μη στεγνώσουν.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Αποσύρουμε και σερβίρουμε με το αβοκάντο και τις φέτες λάιμ.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 