Συνταγή: Αυγά σκραμπλ με ντοματίνια και πιπεριές

Μια απολαυστική εκδοχή των κλασικών αυγών σκραμπλ. Οι πιπεριές προσφέρουν μια ελαφριά πικάντικη πινελιά, ενώ τα ντοματίνια προσθέτουν φρεσκάδα και υγρασία.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
10′ προετοιμασία
8′ μαγείρεμα
Σύνολο: 18′

Υλικά

Μερίδες: 4-5

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα αυγά σκραμπλ με ντοματίνια και πιπεριές σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά με το γάλα.
  2. Προσθέτουμε τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
  3. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά, να μαλακώσουν ελαφρώς.
  4. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά.
  5. Ρίχνουμε τη ρίγανη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά.
  6. Ψήνουμε για 1 λεπτό χωρίς να ανακατέψουμε.
  7. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε αργά, αλλά συνεχώς, μέχρι τα αυγά να αρχίσουν να στερεοποιούνται, αλλά να μη στεγνώσουν.
  8. Αλατοπιπερώνουμε.
  9. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με το αβοκάντο και τις φέτες λάιμ.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy